Spilltips: En nærmere titt på møtet mellom Brann og Stabæk

av Joakim Ingebrigtsen

Kun to serierunder gjenstår for Eliteserie-lagene før de kan ta en velfortjent pust i bakken. Heldigvis venter det noen deilige kamper før den tid! En av kampene er Stabæk mot Brann.

Et fullsatt Brann-stadion måtte gå slukøret hjem etter at det bare ble uavgjort mot Vålerenga på lørdag. Stabæk derimot tok en sterk, men først og fremst viktig, borteseier mot Sandefjord. Med nyvunnen selvtillit tar bæringene nå i mot et gulljagende lag fra Bergen.

En bortkastet mulighet for Brann og endelig seier for Stabæk.

La oss ta en titt på hvordan det har gått med lagene i det siste og hva vi kan lære av det. Stabæk startet sesongen forrykende, men den siste tiden har det buttet. Tippeligaens toppscorer Ohi virket plutselig å ha glemt hvordan han omsette ballen i nettet. Det var riktig nok før guttene satte seg på bussen til Sandefjord. Kampen endte 2-1 til Stabæk, og plutselig var Ohi tilbake på listen over målscorere. Etter fire strake tap i Eliteserien smakte nok tre poeng ekstremt godt. 

Selvtilliten må nemlig ha vært tynnslitt for laget fra landets rikeste kommune. Formen de siste kampene har vært katastrofal. Den svake rekken med kamper startet med 1-1 hjemme mot sisteplassen på tabellen, Viking, 22. mars.