Høy odds på Hannover

I åpningen av Bundesligaen har Hannover vært en av de mer positive overraskelsene. De lå på andreplass sammen med Dortmund en god stund, selv om de nå har falt ned til fjerdeplass. Denne runden skal de spille bortekamp mot Borussia Mönchengladbach, og det er her vi finner denne ukens langskudd.

 

Gladbach

Borussia Mönchengladbach, som for enkelhets skyld gjerne omtales som Gladbach, har ikke hatt en altfor god start på årets sesong. Etter seks kamper står de med to seire, to uavgjort og to tap. Det siste tapet kom denne helgen, og det ble stygge sifre borte mot Dortmund. Et 6-1 tap ser ikke veldig pent ut, og det er en virkelig mager trøst at Gladbach ble det første laget til å score på de gule denne sesongen. I midtuken ble det 2-0 seier hjemme mot Stuttgart, som ligger på 12. plass, mens deres andre seier kom hjemme mot Köln den 20. august. 1-0 mot klubben som ligger nederst på tabellen med ett eneste lite poeng ser ikke altfor pent ut det heller. Det er altså ikke noen veldig imponerende seire de har servert oss, selv om de to uavgjortkampene ser noe bedre ut. 2-2 borte mot Augsburg og samme sifre borte mot RB Leipzig er ikke så gale resultater. Men tap for Frankfurt er for dårlig, og denne helgens resultat mot Dortmund hjelper heller ikke for mye på inntrykket.

 

Hannover

Gladbach sine manglende prestasjoner står altså i kontrast til de Hannover har vist oss. En fjerdeplass etter seks runder, kun ett poeng bak Bayern München, er nok noe deres supportere sier seg veldig fornøyde med. Hannover har dog ikke vært et lag som gir oss de mest fartsfylte og målrike kampene så langt. Etter seks kamper er målforskjellen på 6-2. De gjør det de skal fremover, men heller ikke noe mer. Evnen til ikke å slippe inn mål har med andre ord vært mer utslagsgivende enn evnen til å score. De åpnet sesongen med 0-1 borte mot Mainz, fulgte opp med en veldig god 1-0 seier hjemme mot Schalke og spilte uavgjort 1-1 mot Wolfsburg i runden etter. De tre siste rundene har de slått Hamburger SV 2-0, spilt 1-1 mot Freiburg og 0-0 mot Köln. Selv om tabellplasseringen ser god ut er det altså grunn til å minne om at de ikke har gjort all verdens selv mot ganske så svake motstandere. De er altså det eneste laget som ikke har klart å slå Köln. Likevel må vi kunne si at det Hannover har prestert i sesongåpningen ser vesentlig mye bedre ut enn det Gladbach har gjort.

 

Oddstips

Selv uten å ha sett på oddsen som er satt på de ulike lagene ser Hannover ut til å være ørsmå favoritter før denne kampen. Når man ser hvordan oddsen er satt før denne kampen blir det klart at vi her har å gjøre med et godt objekt. Hos Betsafe ligger oddsen på seier til Hannover på 4,65. Sesongåpningen til de to lagene tatt i betraktning får denne kampen til å se veldig fristende ut. En borteseier i denne kampen er Tippetipset sitt tips til ukens langskudd. Kampen starter lørdag klokken 15:30.

Legg igjen en kommentar